Сидеров: САЩ не позволяват на Русия да влезе в ЕС (обновена)

share

Докато управляваха ГЕРБ, имаше страх, каза Волен Сидеров по БТВ.

По този начин лидерът на Атака коментира защо сега има повече сигнали срещу бившите управляващи в комисията за борба с корупцията в Народното събрание, на която Сидеров е председател. На въпрос защо подаващите жалби не подават сигналите си в НАП и прокуратурата той поясни, че водената от него комисия е пощенска кутия.

Управлението на Бойко Борисов е било лустросано, каза още Сидеров. Шефът на комисията в НС, като посочи анкетната комисия за Авиоотряд 28, която установила разходите по пътуванията на бившия премиер.Моето назначение не е награда, отговори лидерът на въпрос дали поемането ръководството на комисията не е награда за подкрепата на правителството на Пламен Орешарски.

Ако си носител на идеите, ще намериш спонсори. По този начин Сидеров коментира идеята за премахването на партийните субсидии. Той предложи, ако партиите нямат субсидии, то и държавните медии да не получават пали от бюджета.

Сидеров попита водещата Цветанка Ризова дали няма да прави партия. Журналистката отговори: Не съм такъв тип. Правителството дойде на нашето, каза Сидеров относно мерките срещу сирийските бежанци, като изграждане на стената, експулсирането на имигранти и други.

За Русия Сидеров посочи, че има бащинско отношение, защото държавата е създание от България. Ако Русия е в ЕС това ще бъде добре за Европа. Русия със суровините, а Германия с технологиите ще направят Европа ще стане най-голямата световна сила. Това обаче не се разрешава от Америка.
 

Водещи новини

Още новини