Дядо Коледа: Ще направя най-големия подарък за българина – "Оставка" (снимки)

share

Росен Марков, който е и лидер на Партията на българските мъже, днес се предреши като белобрадия старец и се присъедини към групата демонстранти пред Народното събрание в късния следобед днес. Мъжът в ролята на Дядо Коледа дойде, нарамил чувал с „оставки” за всички депутати, пише "ibox.bg".

„Днес съм пред Народното събрание с желанието да направя най-големия подарък за българина – оставка и нови демократични избори”. Дядо Коледа подчерта, че протестът е за достойнството на народа и за бъдещето на децата, а не за ток, вода или 5 лева отгоре на минималната пенсия.

Марков изпрати БСП и ДПС в Северна Корея, където според него е истинският и мечтан от тях комунизъм. Той обвини властимащите, че се борят за властта, но не управляват и не поемат отговорност. Като пример за успешен политик той даде Ангела Меркел и заяви, че в сравнение с нея родните управляващи нямат чест и достойнство. Затова той ги нарече "мишки" и сподели, че е поставил наоколо истински капани за мишки.

Според него са необходими незабавни предсрочни избори, след които властта да бъде дадена на хора, които са готови наистина да управляват за благото на българина и да поемат отговорност за действията си.

Малко по-рано 10-тина пловдивски таксиджии изненадаха протестиращите пред НС, като спряха в редица на Цар Освободител, насочвайки фаровете си срещу сградата на парламента, протестирайки срещу кабинета.


 

Водещи новини

Още новини