Камен Костадинов не е виждал Доган от няколко седмици

share

От няколко седмици Камен Костадинов не е виждал почетния председател на партията си – ДПС, Ахмед Доган, призна той в "Дикoff" по Нова телевизия и отговори на въпроса дали Доган не се крие, за да не се яви в съда по делото за стрелбата срещу него.

"Той заяви позицията си. От тогава той няма публични изяви. Той не е човек, който би си позволил да шикалкави. Няма да коментирам здравословното му състояние“, отсече Костадинов. Бившият футболен съдия си спомни кога и как е влязъл в ДПС. Лично Ахмед Доган му се обадил, за да го покани в тяхната парламентарна група.

Първоначално Костадинов бил член на СДС. Дори Сашо Диков го бъзна, че бил като Христо Ботев, защото след съпругата си Венета, най-много обичал СДС, по онова време. "Няма как да е така, тогава сме били гаджета“, отрече депутатът от ДПС.

През 1994 г. Костадинов е в листата на СДС за депутат от Велико Търново. Трябвало да е трети, а той става втори на предварителните избори. Така неочаквано и необяснимо за него го изключват от листата. „Една нощ в 2.30 ч. на Питър Гейбриъл, ми се обади Ахмед Доган име покани. А се познавахме от няколко месеца. Явно ме е оценил“, спомни си първият път Костадинов. След време Камен Костадинов излиза от ДПС и влиза в проекта на Христо Бисеров "Екип". Нищо не се получава и по-късно той се връща пак в ДПС, а Доган го приема.

Водещи новини

Още новини