Цветанов: Имам информация за сигнала срещу Бисеров

share

Имам информация за сигнала на ДАНС срещу Христо Бисеров, но не мога да коментирам. Това е класифицирана информация и по закон нямам право да говоря. Още днес ще стане ясно за какво става въпрос.

Това обяви в кулоарите на парламента Цветан Цветанов, предаде репортер на Novini.bg. Казусът "Бисеров" е вътрешно партиен проблем на ДПС и не искам да коментирам. Те трябва да излязат с позиция и становище по този въпрос. ДПС са доста консолидирана партия и не вярвам, че този проблем ще даде някакво отражение върху движението, каза още Цветанов.

Той за пореден път призова за разпускане на 42-то Народно събрание и провеждането на предсрочни парламентарни избори. Не е нормално повече от 140 дни парламента да бъде охраняван и полицията да пази властта. Това става в момент, в който органите на реда трябва да се грижат за предотвратяването на навлизането на нелегални имигранти на границата и да се грижат за сигурността на гражданите в населените места, където има настанени бежанци. За пореден път повтарям, че Народното събрание трябва да се саморазпусне и да вървим към предсрочни избори, завърши Цветанов. 

Водещи новини

Още новини