Уредиха шефа на младежкото БСП в Бургас като директор в пощите

share

Областният координатор на младежкото обединение в БСП-Бургас Христо Панайотов стана директор на новосформирана дирекция в Регионалното управление „Югоизточен регион“ на „Български пощи“ЕАД, пише Флагман.

Назначението е факт и от няколко дни новият директор обикаля пощенските клонове в Бургаско, за да види какво ще ръководи. Досега Бургаското поделение бе част от управлението на целия Югоизточен регион, включващ Бургас, Сливен, Стара Загора и Ямбол, и имаше един директор – Лиляна Драгоева. Мястото в Бургас се разкрива специално за Панайотов, заплатата му ще бъде 800 лв. Драгоева бе потърсена за коментар, но не бе открита на работното си място.

С най-важния и стратегически пост в системата на „Български пощи“ ЕАД на национално ниво обаче е устроен бившият бургаски кадър Радостин Стратиев, който бе отстранен през 2010 г. от правителството на ГЕРБ, а мястото му зае Драгоева. Сега Стратиев е станал дясна ръка на изпълнителния директор Пламен Павлов, поверени са му пощенските услуги и логистиката.

Христо Панайотов е 32-годишен, магистър по финанси, владее английски, френски и руски, но бе безработен. Вестта за двете назначения дойде от старозагорски пощальони, които се възмущават, че закъсалата държавна фирма няма пари за най-елементарни нужди, заплатите са им по 350 лева, нямат дори облекло, а се разкриват нови длъжности в администрацията.

Водещи новини

Още новини