Бойко Борисов се извини на Лютви Местан

share

Бойко Борисов поиска извинение от лидера на ДПС Лютви Местан за подвикванията на депутатите от ГЕРБ, че е доносник. Не внушавайте омраза между политическите лидери, парламентарните групи и в същото време всички без Атака се кълнем в европейските ценности, призова Борисов. Тук обаче депутат от ДПС му подвикна от залата. Не се обаждайте, скастри го лидерът на ГЕРБ и посъветва Местан – накарайте това момче зад вас да се овладее, защото не му знам името.

Не им се връзвайте, опита да овладее скандала Михаил Миков. Борисов припомни, че вчера почина Вилфид Мартенс. Видяхте как европейските либерали и социалисти изпратиха с почит за европейските му действия. Нека минутата мълчанието ни накара да се смирим за минути, призова Борисов.

В отговор Лютви Местан каза, че ще приеме извиненията, ако ПГ на ГЕРБ не е изпълнила негова заповед. Политическият език може да бъде остър, но не трябва да се правят лични нападки. Знаете, че има въпроси, които не губят актуалност, призова Местан. Ако само едно твърдение срещу мен се докаже, няма да се занимавам с политика, ще си подам оставката като лидер на ДПС и това ще е последното, отсече лидерът на ДПС.

Водещи новини

Още новини