Депутатка от "Атака" за бежанците: Закриляме джихадисти

share

Неясно откъде сирийци имат пари, един имаше 24 евро и каза, че дошъл тука да завладява територии. Тази армия не крие, че е терористична, знамето на сирйската армия. Фактически в България от Турция се прехвърля армия. Това не са бежанци. Тези хора не бягат от бойните полета, те идват от Турция. Можем да ги наречем бежанци, но турски. Това заяви от парламентарната трибуна депутатът от Атака Магдалена Ташева по време на обсъждане на предложението за затваряне на границите.

Сирийската свободна армия за терор трябваше на правителството на Башар Асад. Сега война няма да има, а подриването на Сирия вече не може да продължава безкрайно. Със съгласието на сегашното правителство границата не се охранява, вратите ни са отворени за бежанците.

Премиерът е позор за страната. Той не знае колко са бежанците. Казва "Над 5 хиляди", ама то и 20 000 са над 5 хиляди. Докога министърът на вътрешните работи ще пърха с мигли пред репортерките и ще се прави на госпожичка, попита Ташева.

Колко се плаща на българската граница, за да допуска трафика на мюсюлмани. Целият трафик на хора се осъществява от ислямския свят към Европа, да се замислим защо е така, а не обратното. С кого правителството дели парите, които Катар плаща - а те са милиони - за този трансфер? 2 000 долара на глава беше през 2000-та година.

Защо този бежански поток не е насочен към Израел или съседните богати арабски държави? Защо този поток се насочва към България? Ами защото цели ислямизация. Знамето на тази армия вече се вее по дюнерджийниците. да си отворим очите за реалностите - в България нахлуват терористи, джихидисти, албанци, чеченци, пакистанци, йеменци, бангладешци... Това са престъпници, това са убийци! Защо ние даваме закрила и убежище на тези джихадисти!?, заяви Ташева.

Изграждането на стени от най-демократичните политически субекти като ЕС, САЩ, Турсия показва, че запечатването на границите е единственият начин да се спре навлизането на радикални маси, заключи тя.

Водещи новини

Още новини