От ГЕРБ искат касиране на изборите в Гърмен

Булфото
share

Политическа партия ГЕРБ започва консултации за касиране на вота за избор на кмет в община Гърмен. Основният мотив ще са прозрачните бюлетини, с които избирателите от Гърмен са гласували.

Това обяви на пресконференция областният координатор на партията в Благоевград и народен представител от ГЕРБ Даниела Савеклиева.Тя коментира, произведените вчера частични избори за кмет на община Гърмен, спечелени от кандидата на ДПС Минка Капитанова, заедно с кандидата за кмет на общината, издигнат от ПП ГЕРБ Верхад Ислямов, председателя на предизборния щаб Асим Адемов и общинския координатор на ГЕРБ в Гърмен Розен Марчев. "Подкрепата за ГЕРБ в смесените райони и конкретно в Гърмен расте лавинообразно. Частичните избори за кмет на община Гърмен, които се произведоха вчера, започнаха с едно предрешаване, с един сценарий, в който се оказа, че от всички партии, регистрирани за участие в този вот, кандидат освен ПП ГЕРБ, регистрира само ДПС", посочи още Савеклиева. 

От последните избори за кмет в общината подкрепата за ГЕРБ е нараснала с 500 гласа и това по думите на Савеклиева съвсем не е случайно. "Защото хората в тези региони осъзнаха, че е безсмислено да вярват на лъжите, на мафиотското и олигархично управление на ДПС, както и на безпринципните им коалиции", каза тя.

Водещи новини

Още новини