Местан: Няма да водим пазарлъци с "Атака"

Булфото
share

Не сме водили и няма да водим не само пазарлъци, но и разговори с „Атака”, защото сме антагонистични политически сили. Това заяви пред журналисти в парламента лидерът на ДПС Лютви Местан след като парламентът подкрепи актуализацията на Бюджет 2013 и отхвърли ветото на президента.

Местан заяви, че не знае дали от БСП са водили разговори с „Атака” за подкрепа за бюджета. „Ние знаем, че вето не се преодолява само с гласовете на БСП и ДПС и затова заявихме, че очакваме подкрепа и от ГЕРБ, и от всички народни представители, които са прозрели философията на актуализирания бюджет”, посочи Местан.

„Стоим плътно зад програмата на кабинета на Пламен Орешарски и естествено гласувахме за трети път. Ще подкрепим и проекта за бюджет за 2014 г.”, подчерта лидерът на ДПС.

„Смятам, че философията на актуализирания бюджет трябва да се разгърне в бюджета за 2014 г., защото тази философия е вярна и твърдя, че програмата „Орешарски” решава реални проблеми и е съвършено естествено да има реакции на подкрепа”, заяви той.

Водещи новини

Още новини