Журналист: И при следващите избори ГЕРБ ще бъде в изолация

share

ГЕРБ в момента е в изолация, излязоха от парламента и създадоха политическа криза. Това каза пред БТВ журналистът Иван Бакалов. Проблемът е и след провеждането на изборите, тъй като и партиите от Реформаторския блок не искат да работят с ГЕРБ .Как тогава тази партия ще излезе от изолацията, попита Бакалов.

В момента диалог между протестиращите и правителството е невъзможен, тъй като улицата иска единствено и само оставка. Поетът Владимир Левчев обаче му опонира като каза, че ГЕРБ не трябва да бъде обвиняван за цялата криза. Невъзможно е да има избори до края на годината, но през зимата вече ще има други сериозни протести, които няма да са толкова мирни и красиви, предупреди той.

Според Валерия Велева в момента има пълно отрицание на политическата система и неспособност на партиите да реагират на това. Протестите свариха политиците неподготвени, смята журналистката.

Режисьорът Димитър Коцев припомни, че никой не е казал кой е издигнал Делян Пеевски за председател на ДАНС. В момента има политическо лицемерие, което надхвърля нормалните граници и именно това предизвиква недоволството.

Водещи новини

Още новини