Анастасия Мозер: Сталинистите от Атака шантажират България

share

Управлението на Пламен Орешарски още с началото си тръгна абсурдно, тъй като беше подложен на шантаж от Атака. Това заяви бившият председател на БЗНС Анастасия Мозер.Това не е дясна партия, тъй като няма дясна партия, която да иска национализация. Те са ултралява сталинистка партия, които шантажират цяла България, което е ненормално положение, каза Мозер.

Необходимо е да има консолидация, за да се извадят общи послания, защото в момента се вика оставка, но не е ясно какво ще се случи след това. Радостно е, че гражданското общество се събужда и е хубаво, че в големите градове всеки има куража да си каже мнението. Мозер изрази изненада от решението на Бойко Борисов да подаде оставка при февруарските протести. Моментът беше критичен и човек, който минава за по-силна ръка трябваше да отстоява позициите си. Резултатите от тези избори не бяха добри за България, категорична е Мозер.

По време на ГЕРБ поне не се чуваха гласове от цяла Европа да се чуе гласа на протестиращите, заяви земеделският водач. Тя разкритикува и появилите се слухове, че протестиращите са платени. Това са обичайните приказки, както през 1996 г., не знам кой има толкова много пари, за да плати на толкова масови протести каза Мозер. Тя иронично се обърна към контрапротестиращите пред НДК като каза, че трябва да се радват, че изобщо са там заради преклонната си възраст.

Водещи новини

Още новини