Алгафари: Станишев прави гнусотии като реабилитира пропаднали десни политици

share

Откакто Сергей Станишев беше назначен за лидер на БСП партията не е спечелила нито едни избори. Това заяви пред БТВ Нидал Алгафари.

Той остро нападна лидерът на социалистите, като го обвини, че е направил няколко гнусотии с лансирането на хора, които са отпаднали от дясното и ги реабилитира като водачи на листи. На въпрос кого има предвид Алгафари изреди имената на Петър Курумбашев, Петър Стоянович и Мартин Захариев. Любопитен факт е, че Алгафари е работил с Петър Курумбашев в предаването „Куку“. Дали Румен Петков и Румен Овчаров са направили по-малко за БСП от тези хора. Сега БСП ще падне с много, каза Алгафари. Той дълги години прекара на „Позитано“ като се занимаваше именно с предизборните кампании на социалистите. След това напусна и изненадващо се появи в екипа на Алексей Петров.

БСП не е социалдемократическа партия, защото няма партия, която да се съгласи на подкрепа от неофашистка партия, за да бъде на власт, каза политологът Илия Марков, който е бивш зам.-председател на младежката организация на БСП.

Тези протести са продължение на февруарските, няма лошо да има избори до дупка, тъй като може ГЕРБ да се върне отново на власт, заедно с друга формация и те ще си тръгнат по същия начин, каза студентът Николай Найденов.

Протестът постига всеки ден по една цел, твърди журналистът Найо Тицин. Благодарение на тях се оттеглят заместник-министри, припомни той. Делян Пеевски обаче е дълго обмислян акт, стъпка по стъпка, за да се достигне до достъп до секретни данни, това означава пълна откъснатост от обществото, припомни Тицин.

Водещи новини

Още новини