ГЕРБ изпъди 11 свои членове в Ловеч

share

Областното ръководство на партия ГЕРБ в Ловеч изключи 11 свои членове, сред които и бивши депутати и общински съветници, предаде БНР.

Според областния координатор на партия ГЕРБ в Ловеч Николай Нанков, мотивите за изключването на 11-те членове на общинската организация на ГЕРБ в Ловеч са пасивност в работата, неотстояване на интересите на партията, включително и работа против нея. Според Николай Нанков предстои вземане на решение за изключване на членове на ГЕРБ и в други общини в региона, като това се прави, за да се стабилизират общинските организации. Областният координатор на ГЕРБ определи избора на Тихол Тихолов за председател на Общинския съвет в Ловеч, като негов личен морален упадък. Тихолов, който стана съветник от листата на ГЕРБ, бе избран за председател с гласовете на БСП и ДПС, против волята на колегите си от ГЕРБ.

„Назначаването на Милко Недялков за областен управител е много добро решение за Ловеч. Доволен съм, че областният ни управител не е от ДПС", заяви още Николай Нанков. Според него Недялков наследява една добре работеща администрация, което е постигнато по време на предишния мандат.

Водещи новини

Още новини