БСП за сикаджията зам.-министър в МВР: А миналото на Бойко Борисов ?

share

Това, което се случва в момента няма да спре. Ще има същите процеси утре и вдругиден и като ангажимент за подкрепата на правителството на Пламен Орешарски имаме ангажимент да промених модела на управление наложен от ГЕРБ, заяви Красимир Янков от БСП. Целта е да се дискредитира правителството, смята социалистът.

През 2009 г. избрахме премиер, който също се знае с каква биогрлафия има, заяви Янков като намекна за близките бизнес отношения на Бойко Борисов с Румен Николов Пашата и други знакови личности свързвани с ъндърграунда.

Още от първия ден, когато бе сформирано правителството се тръгна в една посока. Случаят със зам.-министърът се е случил по следната схема – вдигнали са телефона на Пламен Орешарски, казали са му да назначи Иван Иванов и той го е назначил, каза Красимир Ципов от ГЕРБ. Той припомни, че ДПС и БСП нееднократно са гласували против предложението Волен Сидеров да поеме антикорупционната комисия. Лидерът на Атака оглави именно тази комисия с гласовете на БСП и ДПС вчера.

ДПС подкрепи Волен Сидеров за председател на комисията за борба с корупцията и парламентарна етика, призна Бисеров. Етиката се преценява в пленарната зала. Става въпрос за ограничаването на контрабандата и далаверите с ДДС, които се оценяват на 4 млрд. лв, добави Бисеров. Искате да създадете Държавна сигурност, отговори Ципов. Боли ли, отново попита депесарят. Силовата структура ГДБОП, преторианската гвардия на Борисов и Цветанов няма повече да съществува, а системата за сигурност ще се контролира Контрабандата и кражбата на ДДС, което е хранилка на ГЕРБ няма да продължи да съществува, отсече Бисеров

Водещи новини

Още новини