Цветелин Кънчев: Фидосова е поробила Монтанския край

share

Искра Фидосова е поробила Монтанския край. Тя държи лихвари, полицаи, крадци и т.н. - това се нарича мафия.Това заяви Цветелин Кънчев в сутрешния блок на ТВ7.

Финци е поръчал заливането ви с лайна, г-н Бареков. Ако изпратите екипи по време на жътва там, ще видите страшни неща. Хората на Фидосова казват колко може да ожъне един зърнопроизводител, който е собственик на земята, каза още Цветелин Кънчев.

Думите на Фидосова винаги са били: "Нали знаете, че само един телефон и хората с маските  пристигат". Попитан дали говори за мутри или за хора от БОП, той отговори, че и за двете. "Имаше един период, в който мутрите и бопаджийте не можеха да се различат", каза лидерът на "Евророма".

Смятам, че Искра Фидосова не боледува, а страда от гигантски ненаситен апетит, а д-р Борисов и д-р Цветанов са и предписали пари и имоти за лечението й. Призовавам Прокуратурата в Лом да провери избирателните списъци на местните избори, защото голяма част от "гласувалите" роми в тях са били в Италия по това време, а това е лесно доказуемо като се види кога са преминали границата, заяви още Кънчев.

Водещи новини

Още новини