Сидеров: Цветан Цветанов е поръчал убийството на Мишо Бирата

share

В момента съм най-голямата мишена в държавата, защото уволних Бойко Борисов, а един друг човек твърдеше, че ще го направи. Яне Янев стимулира някакви протести и там мишената отново съм аз.  Не дадох възможност на ГЕРБ да си заметат следите. Това заяви лидерът на Атака Волен Сидеров в сутрешния блок на ТВ7.

На въпрос дали е възможно Цветан Цветанов да държи Янев с някакъв компромат, той заяви, че не изключва това, но е възможно да е комбинирано с добро плащане. ГЕРБ са най-корумпираната партия, замесени са в убийства, категоричен е Сидеров. 

Самият Борисов го няма, той изчезна. Този лидер е с тежки охрани, с джипове, той се скри. А аз все още ходя без охрана, понякога има пряка заплаха срещу мен и колегите ми. Действа се по един мутренски начин от страна на Борисов, смята лидерът на "Атака".

Попитан дали Бойко Борисов стяга нова престъпна групировка с Пашата и с хора от кръга "Котараците", Сидеров отговори, че той също знае за подобно нещо. Да не забравяме, че Цветанов е работил с престъпни босове и им е поръчвал отстраняването на хора. Заел съм се с разнищването на случая с Мишо Бирата. Основанията, че той е убит са доста големи. Моите данни са, че му е инжектирано вещество, което да убие Бирата като имитира инфаркт. Моите данни са, че поръчителят е Цветан Цветанов, категоричен е Сидеров. Той заяви, че тази информация му е дадена от хора от най-високите етажи в ГЕРБ.

Лиляна Павлова, Ивайло Московски и Томислав Дончев остават най-верните лица в ГЕРБ, защото са замесени в далаверите на властта, заяви още той.

Николай Бареков призова Яне Янев да излезе и да каже истината за Цветанов. В частен разговор лидерът на РЗС ми каза, че той ще е човекът, който ще забие нож в гърба на Цветанов, заяви водещият.

Водещи новини

Още новини