Див скандал! Мая Манолова към Цецка Цачева: Правите се на папарак от балкона

share

Напуснахме заседанията на НС, защото протестираме срещу популистките и демагогски обещания. Това заяви бившият председател на НС Цецка Цачева. Искаме открито да бъде заявено, че в момента страната се управлява от Атака, ДПС и Коалиция за България, тъй като БСП и ДПС не могат да имат 121 депутати.

Много ви е дълга мисълта, репликира колежката си Мая Манолова. Дълга ми е мисълта, потвърди Цачева и дори направи комичен лапсус като се обърна към Манолова с думите „Ако не ме прекъсвате ще разбера за какво говоря“.

ГЕРБ се регистрират, за да вземат надница, след което отиват да пият кафе, да обядват и да си говорят. Хората не са пратили депутатите в сградата на парламента, а да работят за справянето на проблемите им, заяви Манолова. Хората не гласуваха за вас за да бездействате и лентяйствайте. Това ли ви казаха избирателите да не работите и да вземате пари, атакува социалистката. Да, съвсем се обърка Цачева, но контраатакува, че БСП излъгала избирателите си за плоския данък. Не ви отива да се държите като Бойко Борисов, продължи Мая Манолова.

Вие сте последната, която може да ме съдите мен, отсече Цачева. Тя разкритикува Мая Манолова за бездействието по време скандала между Волен Сидеров и Ивайло Московски. Защо не ги наказахте, попита Цачева. Ами защото си седнаха на местата и се успокоиха, отговори Манолова. (Видео от скандала може да видите ТУК)

Тя дори извади снимка на социалиста Атанас Пъдев от БСП, който бил много сръчен с дясната ръка и гласувал с две карти едновременно. Имате характеров проблем, вие прекарахте деня на балкона, заедно с Менда Стоянова, подвиквахте и снимахте с телефон, каза Манолова. Не е вярно, снимката е от пресцентъра, отговори Цачева. Манолова обаче не издържа, хвана снимката и я подметна пред бившата шефка на парламента. Цачева говори от мое име, аз изглежда съм излишна, почти се предаде социалистката. Накрая тя го удари на молба да си довърши изречението. Цачева се превърна в парламентарен папарак, това е е доказателство докъде може да стигне бивш председател на НС, каза Манолова. За кви се мислите, Бойко Борисов като не е премиер, като не сте председател сега се чувствате унизени, продължи социалистката. А вие за какви се мислите като малки партии се изживяват като управляващи, отговори Цачева.

ГЕРБ може да си направим 9 парламентарни групи, да си разделим депутатите по десет в група и да имаме повече време при изказванията, каза Цачева. Накрая децибелите стигнаха още по-големи висоти, когато Мая Манолова вдигна фалцета и попита дали Цецка Цачева ще остане в група, която се е оказала частна собственост на човек, който е замесен в престъпления. Престанете да правите манипулации, няма да ви отговоря, отсече Цачева и попита кога Мая Манолова е била искрена – когато й е казала, че я уважава, или когато заяви, че се е провалила.

Водещи новини

Още новини