БСП: Ще сложим край на "калинките" във властта

share

След като вие, г-н Бойко Борисов, казахте, че сте един истински победител, сега в зала се държахте точно като такъв и се изнизахте", каза от парламентарната трибуна Корнелия Нинова, депутат от Коалиция за България, предаде репортер на novini.bg.

"Уважаеми депутати на ГЕРБ, къде сте - в кафето, по балконите, за да следите кой как гласува", попита социалистката. "Да попитаме в НС дали няма свободни работни места като квестори", предложи Нинова на депутатите от ГЕРБ, които напуснаха по - рано пленарната зала. 

 "Ще сложим край на "калинките" във властта", категорична беше Нинова. "С вашите лобистки закони, вие от ГЕРБ, извършвахте търговия с влияние и рекет. На 12 май в деня на изборите хората ви наказаха. Изпаднахте в изолация. Казвате, че пилците се броят на есен, не се страхуваме от това. Знаем, че оказвате натиск върху служители, карате ги да излизат на протести. Спрете да правите това", заяви още червената депутатка.

"Ние сме тук, за да работим, да създаваме закони, да помогнем на бедните, на майките с деца, на българския бизнес. Днес сме тук и работим", каза още Корнeлия Нинова.

Водещи новини

Още новини