Сидеров: РЗС и НФСБ целуват ръка на Бойко Борисов

share

Ще се браним, ако се опитат да се гаврят с нашата идея. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия лидерът на Атака Волен Сидеров.

В неделя е имало незаконно шествие на група хора - РЗС и НФСБ са отговорни за това и не могат да го отричат, заяви той. По думите му работа на Фандъкова е лидерите на тези партии да бъдат санкционирани, но тя си затваря очите, защото това е политическа поръчка. Тези две партии целуват ръка на Бойко Борисов, каза Сидеров.

Яне Янев, който преди години казваше, че Борисов е участвал в убийства, днес боготвори Бойко. Валери Симеонов, който доскоро искаше да заплюе Янев, днес му е приятел. Янев направи Топ 10 списък, в който показва най-големите измамници, откраднали пари от еврофондовете. Днес те са се прегърнали и крещят срещу мен, а не срещу правителството, каза Сидеров.

Кой уволни Бойко Борисов, попита лидерът на Атака. И отговори: Волен Сидеров го уволни, а не Яне Янев. ДПС вече не е инструмент на Анкара, каза той. Аз спрях завръщането на ГЕРБ към властта, а по този начин спрях и замазването на престъпленията им. Цветанов и Борисов така опорочиха властта, че трябват години, за да се разнищят престъпленията им, заяви Сидеров.

По медиите пишат, че съм лъд, екстремист, психопат, сега пишат, че съм с ДПС, защото преча на далавераджиите да се въртят във властта. Утре мога да бъда обвиняван, че съм се превърнал с Осама бин Ладен, с марсианците и т.н. и пак ще ми се търси обяснението.

Най-добрата защита е атаката, заяви Сидеров.

Водещи новини

Още новини