Протестиращ: Сидеров ми дължи пари

share

Осем хиляди лева ми дължи Волен Сидеров. Това сподели пред Народното събрание един от протестиращите срещу кабинета на Пламен Орешарски и партиите в парламента.

Той обяви, че е работил няколко години в "Атака" като шофьор. Вътре работите не са читави и затова напуснах. Но не са ми изплатени няколко заплати и ми дължат 8 000 лв. Аз съм съдил Сидеров за тези пари, допълни той.

Националист съм и националист ще си остана, заяви той и подчерта, че е член на Национал-демократична партия - партията на Капка Георгиева. Мъжът обаче обяви, че е излязъл на протеста просто като гражданин.

Протестът приключи пред Народното събрание и дъждът в столицата призова и последните останали граждани да се разотидат. От първоначалните 200 души, които се бяха организирали за протеста в социалните мрежи, в един момент в демонстрацията участваха около 2000 души. Шествието обиколи централни софийски улици и партийни централи, както и ключови държавни ведомства.

Протестът бе обявен като национален, тъй като в много градове в страната се проведоха демонстрации, но най-масово множеството бе в София.

Идната сряда отново ще има протест.

Водещи новини

Още новини