Михаил Миков: БСП ще победи във Видин

share

БСП ще има много добро представяне на парламентарните избори във Видинска област, защото хората се чувстват излъгани от управлението през последните години.

Това съобщи на пресконференция във Видин народният представител Михаил Миков, цитиран от БТА. Той представи отчет за парламентарната си дейност в Народното събрание. Във Видинска област на първо място трябва да бъдат върнати институциите, които бяха изкарани от Видин през последните години. Трябва да се заложи на национално равнище реализация на проектите, които бяха спрени през последните четири години. Не може да се инвестира в митницата във Видин в рентгенови съоръжения и в същото време тя да се премести в Лом. Не може Видинска област да е една от най-застрашените от вредното въздействие на река Дунав и в същото време да се изтегли клонът на "Напоителни системи" във Враца. Тези действия нямат нито управленческа, нито финансова логика, каза Миков.

В последното народното събрание Михаил Миков е участвал в две комисии - "По правни въпроси" и "Вътрешна сигурност и обществен ред". Председател е на подкомисията за контрол на специалните разузнавателни средства. В народното събрание Миков е внесъл поправки на близо 10 законопроекта и е задал 132 актуални въпроси и питания. Половината от тях са пряко свързани с Видинска област.

Водещи новини

Още новини