Румен Петков: Изказването на Борисов измести реалния дебат

share

Изказването на Бойко Борисов, че срещу него се готви атентата, измести реалния дебат. Вече не говорим за телета и трактори, не говорим - как те са докарани до центъра на София, не говорим за оставката и провала на управлението, а говорим само за това. Така че целта на управляващите е постигната.

Това каза в кулоарите на парламента Румен Петков от БСП. „Първият въпрос е откога е, и вторият въпрос е - в конкретиката, защото ако в конкретиката е разсъждение и догадка, е едно. Начинът, по който го постави Борисов, беше твърде императивен. Този стремеж да бъде бутната на заден план оставката и провалът в управлението е за сметка на държавата и държавността”, каза още Петков.

„Ако става дума за общи разсъждения, е много по-различно от императивно поднесено твърдение. Преди години по мое време са постъпвали от чужди служби такъв тип информация, която вследствие при извършване на съответната проверка не е била потвърждавана. Не мога да коментирам конкретни случаи”, заяви депутатът. „Всеки, който е работил в МВР, в една или друга степен има принос в борбата с организираната престъпност. В този смисъл не може да се хареса на всички и в това няма никакво съмнение”, посочи Румен Петков.

Водещи новини

Още новини