Бойко Борисов: Станишев вече дори сам не си вярва

Булфото
share

90% от българите показаха, че не се интересуват от темата „Белене”, каза пред журналисти в Сопот премиерът Бойко Борисов по повод вчерашния референдум.

Той поясни, че темата е била наложена от БСП „с техните предизборни игрички като дневен ред на обществото”.

"След този референдум, за мен вече е ясно коя коалиция ще е срещу ГЕРБ. И аз съм много щастлив от това. Всички българи видяха, че срещу нас отново стои тройната коалиция плюс „Атака”. Като ги видях снощи заедно, вече ми е ясно", заяви премиерът. Според него Меглена Кунева също е срещу ГЕРБ, тъй като говори само срещу тях. По думите му сега вече в ГЕРБ може да са са спокойни, че ще имат подкрепата на българите, след като са видели, че срещу тях стоят всички онези хора, които са донесли толкова нещастия за България.

"90% от българите не отидоха да гласуват, а Станишев и Първанов пак говорят някакви измислени работи", каза Борисов. Той добави, че Станишев вече не си вярва дори сам, затова Борисов вече спира да спори с тях.

Той покани всички журналисти пред деловодството на Министерски съвет, където да покаже решението на МС, с което 300 млн. лева от държавния бюджет са били гласувани за Белене, въпреки че Станишев продължава да твърди, че те не са давали държавни пари за проекти.

Водещи новини

Още новини