Гласят единия от биячите на Октай за водач на листата на ДПС в Пловдив

share

Битка кой да води депутатската листа в Пловдив тресе местното ДПС, научи "24 часа". Общинските съветници от движението Бранимир Иванов и Антон Карагьозов са предложили за водач техния колега Джамисет Джафер.

Той се прочу с ритниците в главата на Енимехмедов секунди след като Октай насочи пистолет срещу Доган. Тогава пловдивчанинът скочи като лъв от първия ред и започна да раздава шутове на поваления Октай.

Той ще е на избираемо място и е сигурен депутат, потвърди високопоставен активист на ДПС. На заседание на местния парламент вчера Джафер отклони въпроса за бъдещата си депутатска кариера и отрече да е ритал Енимехмедов. Според запознати с юнашката си изява в НДК той спечелил овациите на електората в Столипиново.

Новината за бъдещото парламентарно поприще на Джафер предизвика ревност у депутатката от ДПС Петя Раева. Самата тя не крие, че иска да е ракета носител на ДПС в Пловдив: "Като кандидат-кмет събрах 8000 гласа, което никак не е малко." Тя вероятно ще има един конкурент в лицето на д-р Джевдет Чакъров. Бившият екоминистър от кабинета "Станишев" сега е депутат от Пловдив-област.

Водещи новини

Още новини