Станишев: Мирослав Найденов е известен лъжец (видео)

share

Днес следобед лидерът на БСП Сергей Станишев лично раздаваше листовки с разяснения за референдума за ядрената енергетика на метростанция НДК в София. Той беше придружаван от съпартийци, както и от членове на Младежкото БСП, предаде репортер на Novini.bg.

Станишев за пореден път заяви, че управляващите са подменили въпроса за допитването до народа. Той е категоричен, че българската енергетика може да бъде независима само чрез строеж на нова АЕЦ, в противен случай страната ни ще трябва да внася електроенегия.
Кампанията се провежда в цялата страна, на хората се обяснява лице в лице, добави лидерът на БСП.

Той определи като абсолютна лъжа думите на земеделския министър Мирослав Найденов, че Моника Йосифова - приятелката на Станишев, има 140 декара земя на Камчия. "Мирослав Найденов е известен лъжец. Това се прави от страх и е опит да се отвлече вниманието от скандала в Несебър, който избухна при управлението на ГЕРБ", заяви Сергей Станишев.

Станишев припомни, че преди седмица е направен опит в скандала да бъде въвлечен и брат му. Брат ми няма един квадратен метър на българското Черноморие, същото важи и за Моника, добави Станишев.
 

Водещи новини

Още новини