Даниел Вълчев: Правят байганьовски референдум

share

Това, което харчи правителството като европари, до голяма степен се дължи на работата на Меглена Кунева като еврокомисар. По това време Бойко Борисов беше главен секретар на МВР, като не помня престъпността тогава да намаля особено, каза в сутрешния блок Даниел Вълчев от ПП "Движение България на гражданите".

Не може вечно да говориш какво не са направили другите, трябва да видиш резултатите и от твоята работа. Резултатите от действията на кабинета са, че сме с най-ниските доходи в ЕС и изчезваме като нация, добави той.

Вълчев потвърди категорично, че "Движение България на гражданите" ще се яви самостоятелно на парламентарните избори и след тях няма да влиза в коалиция нито с ГЕРБ, нито с БСП или ДПС.

По думите му първият у нас референдум се провежда по "байганьовски начин". Според него въпросът е зададен двусмислено и не става ясно за какво точно ще гласуват хората. "Не знам какво точно искат Бойко Борисов и Сергей Станишев да им кажат българите по темата. Има много по-важни въпроси в държавата", убеден е Даниел Вълчев. По думите му референдумът е нужен на ГЕРБ и БСП, "за да си натопорчат електоратите преди изборите".

Водещи новини

Още новини