Вместо в килия, Трактора отмаря в луксозен СПА център

share

Алексей Петров смени затворническата килия с луксозен апартамент в санаториума в Банкя. След решение на началника на Софийския затвор Петър Кръстев, Трактора е преместен да отдъхва в истински палат.

Това е Специализираната болница за рехабилитация - база "Ясен", което е най-лъскавото имодерно държавно здравно учреждение. В четвъртък, 18 октомври, Петров бил изведен от болничната стая в лечебницата на Софийския затвор и въдворен във ВИП апартамент в СПА центъра. Според "Всеки ден" зад решението на шефа на затвора Петър Кръстев се крие връзка между него и Петров. Сестрата на Трактора Теменужка е съдружничка с дъщерята на Кръстев и стопанисват павилиони за бързи закуски в Ловеч.

Петър Кръстев е с разписана заповед за уволнение от министъра на правосъдието Диана Ковачева, но е излязъл в болнични, за да не му бъде връчена. Според "Всеки ден" той предлага подкуп от 50 000 лв. на чиновници от ведомството, които да убедят Диана Ковачева да скъса заповедта. Въпросът  с влошеното здраве на Алексей Петров се разиграва вече няколко месеца. Сега обаче данъкоплатците трябва да платят по 270 лв. на ден, колкото е цената на апартамента. Сред екстрите, с които Трактора разполага са басейн, фитнес салон, луксозен ресторант и лятна градина. Отделно са лекарите, масажистите и рехабилитаторите.

Водещи новини

Още новини