Пускат парното в София, ето кога

pixabay
share

Топлофикация София стартира от 21.10.2024 г. поетапно пускане на отоплението в столицата. Това съобщиха от дружеството.

„Уведомяваме Ви, че от 21.10.2024 г. (понеделник) поетапно ще започне подаването на топлинна енергия към клиентите на дружеството, като първо ще бъдат топлозахранени училища, детски градини и здравни заведения, а след това и административните и жилищни сгради.

Припомняме на своите клиенти да отворят на максимална степен вентилите на радиаторите си, за да не се налага допълнително обезвъздушаване на отоплителните тела след пускане на отоплението, както и да проверят електронните си уреди за дялово разпределение. 

Пускат парното в Перник

В случай, че дисплеят им е угаснал, клиентите трябва незабавно да потърсят съдействие от обслужващата ги фирма – топлинен счетоводител.

Важно е преди пускането на отоплението клиентите да приключат всички ремонти и да запълнят източените инсталации. 

Отоплението няма да бъде включено в сградите, в които вътрешната отоплителна инсталация не е запълнена, защото това означава, че в някое жилище ремонтът все още не е приключил.

„Топлофикация София” ЕАД дава възможност на клиентите, които поради някакви причини желаят включване на отоплението в сградата на по-късен етап, да подадат в обслужващия ги топлорайон заявление и подписано решение от общото събрание на етажната собственост.

Допълнителна информация във връзка с началото на отоплителния сезон клиентите могат да получат на телефон 0 700 11 111, както и на дигиталните информационни канали на дружеството“, съобщиха от „Топлофикация София“.

Водещи новини

Още новини