Граждани сами местят оградите от ремонта на "Опълченска", за да осигурят достъп на линейка

Фейсбук
share

Граждани сами местят оградите от ремонта на "Опълченска", за да осигурят достъп на линейка. За това алармира общинският съветник от ГЕРБ-СДС Антон Хекимян. 

Припомняме, че още вчера притеснени граждани заявиха пред бТВ, че заради ремонтните дейности преминаването им по малката оставена просека на улицата е станало изключително трудно. На места дори невъзможно.

Отново недоволство заради ремонта на улица „Опълченска“

"Линейка на "Опълческа" 38. Хората ходят по нощите сами да местят оградите от ремонта, с които са заключени, за да осигурят достъп на медицинските екипи.

От строителната фирма са почти неоткриваеми. Представете си абсурда - да звъниш на шефа на обекта, за да дойде да ти отключи!? Кал, ламарини, Спешна помощ и човек в тежко състояние.

И всичко в мрак - една лапма няма осигурена от Столична община или строителя.

Пишман зам.-кметът по строителството се появил за първи път на мястото на отрязнайте дървета. Но тайно от хората! Защо ли!? Снимал се на видео колко е възмутен, че всичко е в кал. Важен акцент е как се тръшка, нервничи и крещи на служителите на общината!

ПР-акцията е една седмица след като гражданите сигнализираха за поредните проблеми на обекта. Г-н зам.-кмет по всичкология - първо вземете малко мента, глог и валериан. След това осъзнайте, че вие сте се подписали за този обект, не сте го контролирали преди началото, не го контролирате и днес. Не се правете сега на херувимчета, че не знаете нищо и пак някой ви е виновен.

Ден по-рано в трагично слабо интервю по тв - Терзиев, който ви е назначил, обясни, че на "Опълченска" всичко е наред и хората нямат проблем с преминаването."

Водещи новини

Още новини