Георги Харизанов: Познавам DJ Marten от 40 години - живее с тениса от дете, но не е длъжен да има чалга в плейлистата си

БНТ
share

Между другото, с DJ Marten Roberto се запознахме на тенис базата на Левски преди около 40 години. Тренирахме при Краси Янков, светла му памет, и четиримата с него, Марио и Дучо общо взето спяхме на кортовете. Та Марто живее с тениса от дете, пише във "Фейсбук" политическият анализатор Георги Харизанов. 

"Но не живее с чалгата и не е длъжен да я има в плейлистата си. И това няма нужда да е някаква поза, снобизъм или бойкот на световна тенис звезда. Има ситуации, в които “на̀ ти тия пидисе льеа, пусни един поздрав за кума и компанията, оная на Цеца бавната” просто не е изпълнимо", обяснява той. 

Ива Екимова за отказа на DJ Marten да пусне песен на Джокович: Да си поръчаш музикално парче може в дискотеката, на тенис корт - май не

"Джокович е в правото си да я поиска, Мартен - в неговото си да я няма или да не желае да я цъкне набързо от ютуба", пише още Харизанов. 

Иван Христанов, "Единение": След мача Ноле питал имаме ли Национална детска болница

"Мачът и целият ивент бяха прекрасни, а Новак получи чудесната възможност да се наслади на Камелия на живо. Всичко е наред", обобщава той, успокоявайки нажежените обществени страсти по темата "Луда по тебе". 

Водещи новини

Още новини