Диона развя тест за наркотици след изцепката

Facebook
share

"Поради огромните нападки срещу мен, реших днес да докажа и покажа позицията си по въпроса. Има и други хора, които рекламират енергийни бустери, алкохол, цигари, вейпове, но аз съм проблема на цялата държава - очевидно. Много “морални” съобщения прочетох днес от всички засегнали се моралисти… Обиди, клетви, какво ли не. Дано децата ви не взимат пример от начина, по който говорите на мен", написа певицата в профила си в Instagram, относно последната си изцепка в социалните мрежи с прахообразното вещество. 

Във видео Диона представя протокол от лаборатория, който по думите ѝ показва "подписано и подпечатано", че не употребява наркотици.

"Аз по никакъв начин не искам да се свързвам с наркотиците. Взела съм си поука от грешките, които съм допускала в миналото си, не желая да подтиквам младите към това да употребяват наркотици", каза още тя.

Диона проговори след скандалната реклама

Скандалната певица изтри първото видео с въпросна реклама, която разбуни духовете. Освен това от компанията и казали, че спират да рекламират продукта в България. 

Водещи новини

Още новини