Оферта: 200 лева за купон за ЧНГ!

pixabay
share

Средно 200 лева излиза новогодишният купон в хотел у нас и в Сърбия. Това показа проверка на „Телеграф“ в страници на платформи за групово пазаруване и на хотели. 

Туроператори и хотели стартират записванията за ЧНГ, като за резервации, направени до 1 септември, има отстъпки, стигащи до 30%. Някои от организаторите пък намаляват цената с твърда сума, ако се направи резервация и се внесе капаро до определения срок.

Така например в момента се предлага пакет до Пирот за Нова година, като цената без остатъка е 490 лева, а ако се направи резервация до 1 септември, сумата пада на 470 лева. Офертата включва две нощувки със закуски и празнични вечери в хотел в Пирот. В пакета не е включен транспорт, но може да се заяви и се плаща допълнително. 

За 400 вместо за 490 лева пък има оферта за хотел в Благоевград с минерален басейн. В сумата са включени две нощувки със закуски и вечери. За новогодишната галавечеря обаче се доплаща 130 лева. 

С 30% се е увеличило търсенето на почивка в каравана

С над 400 лева пък е намалена цената на офертата за новогодишен купон в СПА столицата на Балканите, Велинград. Офертата е за 3 нощувки със закуски + празнична новогодишна вечеря на човек за 1031 лв. Допускат се и домашни любимци, като цената е 40 лева на ден.

Значително по-евтино излиза за компании, като средно нощувката във вила под наем струва 50-70 лева. Например за 4500 лева се предлага цяла вила под наем в Копривщица за три нощувки, в която могат да бъдат настанени до 18 човека. Къщата има оборудвана кухня и механа. Има редица предложения, които в момента са с намаления и за Банско, Дряново, Балчик и още много места в страната. 

За любителите на лукса пък има оферта, на която не могат да устоят за новогодишно изживяване, на Индийския океан. За 6300 лева на човек може да прекарате 7 нощи около ЧНГ на Малдивите. Офертата е за четиризвезден хотел на база ол инклузив. Има оферта и за Занзибар, където цената е значително по-ниска – 4300 лева на човек за 8 нощувки на база ол инклузив.

Водещи новини

Още новини