Стоян Златния: Момичетата сами идват при мен

share

"Аз не съм престъпник, аз съм потърпевш. Държавата ми е враг на мен. Това управление е едно такова тоталитарно, полицейско, с диктатура. Може дори за дишане на въздуха да те арестуват”, заяви Стоян Златния пред Нова телевизия.

Той допълни, че след станалото се чувства психически унищожен. Припомняме, че през септември 2011 г. Стоян Златния бе арестуван за склоняване на малолетни момичета към проституция. Той обаче е категоричен, че делото срещу него е поръчково и че свидетелите са били викани насила.

На защо е само с два пръстена – нещо, което се случва за първи път, Стоян Златния отговори, че трябвало да се плаща на адвокати – агенти на полицията, които само взимат пари. Във връзка с разпространено скандално видео, в което се вижда как Стоян Златния се опитва да събуе панталона на пияно момиче в дискотека, той отговори, че „няма нищо лошо и че това е „просто шоу”.

„Това е клип, с който ние се забавляваме”,твърди Златния. По думите му това се е случило след проведен конкурс в столично заведение.
„Това е 22-годишно момиче, приятелка, бяхме цяла компания. Никой не свидетелства срещу мен. Всички са принудени от полицията”, категоричен е Златния.

Относно организираните от него конкурси, Стоян Златния призна, че никой не му е плаща нищо за организацията им. Отрича да са свързани с проституция. Допълва, че момичетата сами го търсят, тъй като се борят за изява. Стоян Златния се закле в децата си, че не изкарва пари от момичетата, участващи в конкурсите за красота, които организира.

Стоянов заяви, че има прекрасно семейство, на което държи.
 

Водещи новини

Още новини