Кеворкян: Николай Младенов игра еврейски танци на сватбата си, не ми харесва

share

Легендарният тв водещ Кеворк Кеворкян предложи на мястото на паметника на "Цар Освободител" в София да бъде сложен монумент на американските войници или на Иван Костов. 

Под прицела на Кеворкян първоначално попадна депутатът от Синята коалиция Лъчезар Тошев. Предложението му за смяна на паметника на Цар Освободител в София с монумент на Хан Аспарух предизвика г-н "Всяка неделя" да го призове иронично за увековечаване на... Иван Костов например. Пред Нова телевизия той се възмути, че в България подобни символи са общоизвестни като "Коня" и "Попа" и не се обръща внимание на личностите в тях. 

"Султан Баязид като не е, пак добре... Да направят един паметник на американските войници, които бомбардираха София, са сложат на Костов, ако искат... Не се умориха да събарят", изтъкна Кеворкян. В хода на разговора той призова водещия да покани външния министър Николай Младенов и да го накара да се закълне в Талмуда по същия начин, по който преди това Бойко Борисов се е заклел в Библията.

"Викаш го, даваш му да се закълне в Талмуда, защото бил евреин, и го питаш колко пъти ще вика сирийската опозиция и след това брой колко още атентати ще има в Сарафово", подчерта Кеворкян и разкри защо Младенов е далеч от обикновените българи във всяко едно отношение: "Аз просто не го харесвам. Не харесвам външен министър, който играе еврейски танци на сватбата си".

Водещи новини

Още новини