Слави Бинев: Бойко Борисов готви убийството ми

share

Евродепутатът Слави Бинев пусна безпрецедентно открито писмо, че му се готви унищожението.

Не само като политик и евродепутат - можело да посегнат и на живота му. За престъпния заговор той подозира и обвинява лично премиера Бойко Борисов, пише в. "България Днес".

"От сериозен източник, когото не мога да назова, защото ще застраша неговата сигурност, получих информация, че се готви физическото ми унищожение, или дискредитирането ми като политик. Източникът на информация разкри обстоятелства и факти, заради които не се съмнявам в неговата надеждност.

Подозирам и обвинявам лично министър–председателя на Република България, Бойко Борисов, за планирането и евентуалното извършване на незаконни действия срещу мен! Поради това не адресирам настоящето писмо до него, въпреки че той е компетентен и отговорен за всичко в държавата ни, защото проблемът всъщност идва от него!

В българската история от последните 20 години има не един и два случая на „окончателно решение” спрямо политически неудобни хора. Парадоксално, в момента аз и формацията ГОРД, която създадохме със съмишленици, е единствената реална опозиция в страната ни, невлизаща в никакви колаборации с управляващите. Тези обстоятелства ме карат да поискам официално и публично от българското Министерство на вътрешните работи отговор, дали смята да предприеме мерки за моята защита и ако да, какви?

До момента два пъти пусках различни жалби към полицията, но вместо органите на МВР да привикат за разпит хората, срещу които е подаден сигнал привикват първо мен „за сведения”. В отговор на моя жалба за неправомерни действия на полицаи, аз получавам официално становище от МВР, че действията им са в съответствие със законите. В същото време те биват вътрешно наказани", пише в официалното писмо Слави Бинев.

 

Водещи новини

Още новини