Безлов с две хипотези за връщането на Божков

share

Две хипотези изложи Тихомир Безлов за завръщането на Васил Божков в България. Първата - за да подреди биснеса си, защото от Дубай е проблемно да управлява толкова много различни компании. По-скоро имаше проблеми с активите си, коментира Безлов.

Другата възможност е най-големият интерс -  хазарта -той напрактика отсъства от хазарта в момента.

С акцията срещу него  може да му се показва, че се опитва да влезе в бизнеси, в които не би трябвало да има интерес, коментира Безлов. По думите му трябва да се видят мотивите за тази неотложност.

Полиция изведе Божков, но не заради Алексей Петров

Ще затихне зрелището от петъка, посочи Тихомир Безлов. 

Според Анна Заркова се "повтарят едни пошли традиции на службите по сигурността и на прокуратурата, които по-рано ние наричахме МВР пикчърс". "Това, което видях по телевизията ме върна към тези години на тандема Цветанов-Борисов, в които почти всеки ден гледахме по телевизиите първи новини за белезници, бутафорни или не разпити, акции със звучни имена недосегаемите, тъпанарите", коментира журналистката.

"Тъжно е, че ни връщат назад, защото от ония времена ние видяхме какъв е резултатът от недомислените и политикански акции, от недомислената и политиканска употреба на МВР. Все едно дали е за ПР на правителството, все едно е дали се използва като инструмент за рейдърство от полицията на властта, дали се използва за рекет на бизнесмени", добави Анна Заркова.

Припомняме, полицията направи обиски в офиси и имоти на Божков. Разследващите търсеха доказателства, свързани с убийството на Алексей Петров.

Водещи новини

Още новини