Наум Шопов: Нито телевизията, нито социалните мрежи са длъжни да възпитават нашите деца

бТВ
share

„Нито телевизията, нито социалните мрежи са длъжни да възпитават нашите деца. Нашите деца трябва да си ги възпитаваме ние. Смятам, че хората, които имат последователи в социалните мрежи трябва да се стараят да дадат добър пример“, каза Наум Шопов в предаването „120 минути“ по bTV.

"15 секунди е обемът на съдържанието в ТикТок, а осем секунди ние имаме възможност да си задържим вниманието си върху нещо. Това е огромен проблем не само за хората, които се изхранват с това, а и за това, че тези платформи ни възпитават и за нашето ежедневие. Ние и в живота си не можем да отделим много време на нещо“, добави той.

 "Имаше някои неща в актьорската професия, които не ми харесваха и реших, че медицината ще бъде моето поприще. Кандидатствах, приеха ме и се записах. Аз завърших с почти пълно отличие", каза Шопов.

Той подчерта, че от известно време не се занимава с медицина, но винаги го е интересувала само хирургията.

Тъщата на Наум Шопов уволнена като шефка в „Булгаргаз“

"Моите близки бяха доволни, че няма да се занимавам с актьорско майсторство. В крайна сметка нещата пак тръгнаха в тази посока. Най-важното е да бъдеш щастлив и да не е длъжен на дипломата си и на общественото мнение", добави Шопов.

Водещи новини

Още новини