Тъщата на Наум Шопов уволнена като шефка в „Булгаргаз“

  • 18 октомври 2022 09:43

  • 2607
  • 1
Тъщата на Наум Шопов уволнена като шефка в „Булгаргаз“
© Фейсбук
Слушай новината Слушай новината

Тъщата на Наум Шопов – Анжела Славова, вече е безработна. Майката на Теа Минкова е била съкратена преди 2 месеца, пише „Уикенд”.

Анжела е била член на борда на директорите в „Булгаргаз”, но е освободена в средата на август. В Славова е в Турция, където е заедно с Теа и Наум, като се грижи за внучката си Амая. Дамите се забавляват по женски, докато Шопов снима „Ергенът”.

Припомняме, че през август Деница ЗлатеваДеница Златева Деница Златева е служебен заместник министър-председател по подготовката на българското, бивш депутат на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, бе назначена за нов шеф на „Булгаргаз”. Тя бе вицепремиер в едно от служебните правителства, назначени от Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на. Бяха сменени четирима от петимата членове на борда на директорите на държавното дружество. Анжела Славова е именно сред махнатите членове в борда на директорите.

"Булгаргаз" обяви търг за тръбен газ с доставка от ноември 2022 до декември 2023 г.

Чистката в мениджмънта на стратегическото предприятие бе определена като скандална, тъй като новоназначените в борда са хора без опит в газовата енергетника (с едно изключение). Тъщата на Наум също не е имала опит в газовата енергетика, но незнайно как се е озовала на ръководен пост.

Тя е юрисконсулт, но за момента не си търси нова работа, защото е ангажирана с внучето си, а дъщеря й зет й печелят повече от добре и може да си позволи да поседи известно време без работа.

Анжела Светлозарова Славова е от Кърджали, завършила е право в Софийския университет и повече от 22 годни бе главен юрисконсулт в най-голямата българска компания за разпределение на природен газ.

Майката на Анжела е Ерсая – учителка, а баща й почина преди 1-2 години. Той се казваше Светлозар Славов, бе секретар на Община Кърджали и един от видните активисти на СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на. Славова има две дъщери близначки – Теа, която е сгодена за Наум, и Ерсая, на която казват Ая.

Тъщата на Наум Шопов има и фирма, която е основала с Теа, а Шопов се води управител на предприятието.

Двете дами са регистрирали фирмата си още през 2019-а. В съдебната регистрация те са посочили, че ще извършват дейност в областта на изкуството и културата; обучителни услуги, различни от предвидените в закона, за които се изисква разрешение или лиценз; рекламни и маркетингови услуги; както и всяка друга дейност, позволена от закона.

През лятото на 2020-а тъщата се е оттеглила от управлението на компанията и за шеф е назначен актьорът.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
2607 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2022.10.18 | 12:09

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини