Дахер Ламот: Кога градските либерални гъби получават оргазми?*

личен архив, pixabay
share

Коментар на Дахер Ламот, сириец, който живее в България и работи за голяма международна фирма. Той е популярен анализатор, блогър и коментатор в социалните мрежи.

Когато Новак Джокович бе позорно и обидно недопуснат на Аустрелиън опън, градските либерални медузи си деряха ризите и злобно си трескаха главите у клавиатурите, за да пищят срещу "балканския субект" и как заради него щели да умрат милиони по света.

Когато обаче отгледаната от лесбийки Сана Марин, настоящ премиер на Финландия, излиза да купонясва, въпреки знанието, че е била контактна с болен от ковид, нарушавайки собствените й разпоредби за локдаун, градските либерални гъби получават оргазми, щото тя е от "нашите".

Когато Путин се срещна с Ердоган преди няколко седмици, градските либерални рапони изпушиха от гняв, лигите им потекоха и почнаха да изкарват картата за "мюсюлмански братя" на преден план, и ехидно да сочат с пръст как Путин не може да е представител на православието ( какво общо има политически срещи с подобни съждения, един господ знае).

Когато преди няколко дни същият този шеф на Мюсюлманските братя се срещна със Зеленски, градският либерален зоопланктон мълчеше като гръмнат заек.

Когато Турция, натовски съюзник, нахлу отново в Сирия за да бие кюрдите, градските либерални кукумявки не си отвориха човките, мълчат и за това, че САЩ също са окупирали 1/3 от страната, от която изнасят ресурсите й. Нахлуват където си искат и когато си поискат, стига да има петрол и суровини. Но иначе получават ментални диарии, ако друга държава нахлуе за да предпази етническото й население и си върне териториите, подарени от комунистическите й лидери.

Движението BLM се появи по сигнал по времето на Тръмп и веднага задействал първосигналните главици на градските либерали, които героизираха чернокож наркопласьор, насочвал в миналото пистолет срещу бременна жена. След Тръмп се случиха десетки подобни инциденти с чернокожи, но либералните вече са заспали. Иначе същите амеби никак не им пука за африканците, експлоатацията и децата в мините за колтан, например.

И ето. Убита е дъщерята на Дугин, който неправилно градските цитоплазми са го обявили за идеолог на Путин, макар и единствената причина да е популярен, е защото пише предимно на английски, и либералните лобоподи сияят от щастие и се радват на смъртта на беззащитна жена, журналист. Радват се така, както джихадистите се радват на убийствата за техните "каузи".

Няма по-големи лицемери от градските либерални плазмодии.

Деградирали, самозабравили се послушноци. Той няма морал, няма рационални доводи, няма последователност, няма етика, няма познания, той вече знае всичко и не му трябва да чете. Всичко при него е опростено. Реагира първосигнално, следва инструкциите. Но знаем какво има.

Има двойни стандарти и много лицемерие.Врещи истерично по сигнал, така няма нужда да мисли или разсъждава,а само да мрази и пищи.

Просто гняс.

*Заглавието е на редактора

Водещи новини

Още новини