Абитуриенти копират Холивуд

Булфото
share

Парола "Холивуд" за баловете тази година. Най-новата мода за предстоящите абитуриентски партита е момчето и момичето да копират едно към едно някоя звездна двойка. За това разказаха фризьори и дизайнери от Пазарджик.

Най-голямо желание завършващите гимназия проявяват да изглеждат досущ като Брад Пит и Анджелина Джоли. Някои дори са приятели и си обещават съвместен живот и безброй деца, казват не на шега техни преподаватели. Проблемът е, че хора, които не плащат патент и такси, зарибяват младите и ги скубят здраво, дори им предлагат фотошоп, разказа Катрин М., която държи известно фризьорско ателие, пише "Стандарт".

Нелегалните майсторки обаче зарибяват чрез интернет бъдещите абитуриенти и най-напред им правят фотошоп, за да си представят как ще изглеждат като Анджелина и Брад, или друга звездна двойка. Така заедно с прическата, грима, кола маската, лазерната епилация подготовката на детето за бала ще струва на родителите близо хилядарка, предупреждават легалните фризьори. Подобни случаи има навсякъде в страната, а за първи път момчетата дори са по-активни от момичетата и държат да изглеждат перфектно, каза Катрин.

Водещи новини

Още новини