Георги Попов се включи изненадващо по бТВ от Дубай

Булфото (архив)
share

"Не съм си измил ръцете от джиросването на акциите на ПФК "Левски" на премиера Бойко Борисов", оправда се  пред бТВ в интервю от Дубай Георги Попов, собственик на клуба. Той се включи в "Тази събота" изненадващо и за първи път от месеци.

Припомняме ви, че на 13 май 2020 година Васил Божков изпрати от Дубай акциите на "Левски" в България и тогава стана ясно, че те са джиросани на премиера Бойко Борисов.

 

Божков прехвърля акциите на "Левски" на Бойко Борисов

 

Станалият известен в последните дни като Гробокопача на "Левски" използва журналиста Сашо Диков, за да се предадат те на премиера, който обаче така и не ги взе.

 

Цирк пред МС заради Левски и Божков! Борисов не взе акциите на клуба от куриера Диков

 

В момента 86,6% от акциите на "Левски" в момента се намират на стадион "Георги Аспарухов", а собственикът им е неясен.

 

Диков върна акциите на Левски. Той призна, че Божков доста гадно е играл

 

"Ние сме наистина хората, които вложиха средства и енергия за възобновяване на "Левски", каза Попов. "Не искаме да сме хората, които ще го ликвидират", добави той.

" От Борисов нищо не се иска. Той може в момента или да откаже акциите, но трябва да стане в писмена форма, или да ги прехвърли на някой друг. Искаме да прехвърлим собствеността на хора, които милеят за клуба, каза Попов и добави: "Вчера се чух с Наско Сираков, който се съгласи да поеме акциите от Борисов".

Припомняме ви, че вчера (15 май 2020) част от легендарните футболисти на "сините" призоваха Васил Божков и Георги Попов да им прехвърлят акциите.

Той не пожела да коментира думите на Васил Божков пред бТВ, че има възможност да върне акциите "откъдето ги е взел".

Попов разкри, че в Дубай днес е 36,5 градуса. На въпрос кога би се прибрал на по-хладно, той разкри, че веднага би дошъл в България, защото е убеден в истината и поясни, че така му перфектно.

Георги Попов избяга с Васил Божков в края на януари 2020 година в Обединените арабски емирства.  Те има десетки повдигнати обвинения.

 

Водещи новини

Още новини