Синът на Аня Пенчева с първи коментар след инцидента край Сапарева баня

Нова телевизия
share

Искам да кажа най-напред, че цялата информация по случая, която се бълва, не отговаря на истината. Грешките са изключително много. Изобщо не е имало никакъв бой на пътя, както беше разпространено в медиите. Това заяви в ефира на Нова телевизия синът на актрисата Аня Пенчева Ангел Караньотов във връзка с инцидента край Сапарева баня, където името му бе замесено в побой над 39-годишен мъж.

,,Става дума за един господин, който е агресивен и постоянно заплашва жени с особена жестокост. Така беше и през онзи ден, когато Ива ми се обади и поиска да отида при нея, защото тя трепереше и плачеше'', допълни Караньотов.

,,Каза ми, че няма да остана здрава, щяла съм да пострадам. Но ние не сме участвали в никакво сбиване. Всичко се случва на около 100 метра от нас, ние сме просто свидетели. То си имаше конфликти през целия ден'', отбеляза по случая и приятелката му.

,,Нека някой от тези 30 човека, които бяха там, да кажат дали аз съм бил замесен в боя. Въпреки това полицията ме прибра, дадох показания, престоях 24 часа в ареста и си излязох. Но защо полицията не обърне внимание на това че заплахите към нас продължиха и след като бяхме освободени?'', попита в заключение Ангел Караньотов.

Водещи новини

Още новини