Четвъртокласник със счупени крака след екскурзия

Булфото
share

Той е четвъртокласник в СОУ "Св.Св. Кирил и Методий" в гр. Симитли. Родителите му Ваня и Венцислав Илиеви едва не припаднали, когато в петък вечерта класната на детето им Калинка Цветанова ги уведомила по телефона, че синът им е претърпял инцидент и трябва да дойдат да го приберат, тъй като не може да пътува в автобуса с останалите 40 ученици екскурзианти, пише в. "Струма".

Боби паднал от втория етаж на хотелски комплекс "Св. гора", на 1,5 км край Велико Търново, където била настанена групата. Инцидентът, който по чудо не е завършил фатално, от 3 дни е обект на коментари в Симитли. Говори се дори, че учителите и шофьорът били на чашка по време на инцидента, но никой официално не го потвърди.

Директорът на СОУ - Симитли Цветанка Симеонова вчера заяви, че не е запозната добре със случая, въпреки че екскурзиантите са се прибрали още в събота, 4 май. Не знам детайли, не съм имала възможност да разговарям с учителките, а те сигурно вече си тръгнаха, опита се да отклони въпроса Симеонова. Тя отказа да съобщи и кои учители са били с групата на екскурзия, не знаеше как е пострадалото дете, нито дали още е в болница в Търново, или се е прибрало.

11-годишният Борислав вчера е прегледан в Благоевград от ортопеда д-р Красимир Спасов. Счупванията са в областта на двете петички на детето, едната от които е сериозно потрошена.

Водещи новини

Още новини