Ново момиче изчезна безследно

share

Поредно младо момиче изчезна безследно – от няколко дни 22-годишната Дарина Минчева е в неизвестност, съобщава „България днес”. Момичето е от Варна. От няколко месеца Дарина била безработна.

Пробвала се без резултат като манекенка във варненска агенция. Не я харесали заради сравнително ниския й ръст – 168 см. Отчаяна и безработна, на 22 февруари Дарина казва на близките си, че отива в София, за да си търси работа. Щяла временно да отседне при познати, докато намери къде да живее.

„Дарина е звъннала на майка си вечерта на 22-ри, за да й каже, че ще пътува към София и ще позвъни отново. Към 21,30 ч. майка й получава есемес, че момичето на може да се обади. От този момент нататък телефонът й е изключен – разказва пред вестника приятелката на Дарина – Мария. Според нея абсолютно никой нямал информация къде е Дарина. Тя не се е обадила и на познатата си в София, при която трябвало да отседне.

„Майка й отиде в полицията в петък, но официално едва днес Дарина е обявена за издирване. Родителите й са много притеснени и не искат конктакт с никого, докато не се разбере какво се случва”, споделя пред вестника Мария.

Водещи новини

Още новини