Младен Маринов: Всяка победа, касаеща човешка съдба и живот, е важна (видео)

Novini.bg
share

Няма малки и големи победи, защото всяка една победа е важна, касаеща човешка съдба и човешки живот. Важна е и политическата подкрепа, както и борбата в защита на обществото. В тази битка загинаха много наши колеги, но те винаги са живи в нашите сърца. Това заяви вътрешният министър Младен Маринов по време на церемонията "Полицай на годината" 2018, предаде репортер на Novini.bg.

,,В човешкия живот четвърт век е формиране на характер. Благодаря на колегите, че изпълняват своята мисия въпреки многото трудности, които срещат по пътя си. Благодарности и на целия екип, който е работил в подкрепа на тази традиция. Искам да ви уверя, че ще продължим да подкрепяме традицията, тъй като това е важно за обществото'', посочи Маринов.

,,Наградите са оценка на техния труд, но и оценки за труда на всички служители, с които са работили в екип, защото нашата работа е екипна, тя е в името на върховенството на закона. Това са награди и за техните семейства, които проявяват търпимост и им дават подкрепа'', добави още той.

,,Подкрепям инициативата за детска рисунка, тъй като нейната цел е да окуражи малките, че са избрали добрия път. Също така искам да допълня, че Детското полицейско управление е една от най-добрите форми за превенция и работа за развитието на човека, тъй като по този начин децата ще се реализират като добросъвестни граждани на нашето общество'', завърши тържественото си слово вътрешният министър.

Водещи новини

Още новини