Младен Маринов към децата на загинали полицаи: Родителите ви са герои

  • 04 декември 2018 11:40

  • 863
  • 3
Младен Маринов към децата на загинали полицаи: Родителите ви са герои
©

В Академията на МВР се проведе 15-то коледно издание на благотворителната кампания на МВР в подкрепа на децата на загинали и пострадали при изпълнение на служебния дълг служители на министерството, предаде репортер на Novini.bg.

Вътрешният министър Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, даде началото на кампанията.

„Кампанията е жива вече 15 г. тя ще става все по-мащабна и продължава да се развива. Загиналите ни колеги ще живеят винаги и ще ни вдъхновяват. Те дават увереност и на новите служители на МВР да продължим напред. С такива кампании, ние поддържаме духа им жив и даваме сигурност на обществото и на вас децата на загиналите полицаи. Тази година помагаме на 94 деца“, каза вътрешният министър.

Той благодари и на медиите, защото с тяхна помощ кампанията е стигнала до повече хора с добри сърца.

„Полицейската работа е отговорност. Ежедневният труд на полицаите остава незабелязан, тъй като се обръщаме към тях в конкретни случаи, за съжаление“, отбеляза Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС,.

„Благодаря на всички дарили средства в помощ на децата. Тази помощ не може да замести липсата на вашите родители, но ви уверяваме, че сте деца на герои“, каза още той.

Днес за 94 деца бяха осигурени много подаръци и изненади. 

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
863 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2018.12.04 | 12:34

3

Поредният седесарски гаванак за министър на това изстрадало МВР.

Седесарски кютук

2018.12.04 | 12:14

1

Гордейте се деца, родилите ви са герои, а сега оправяйте се сами в седесарската кочина, наречена демокрация.

АБ

2018.12.04 | 12:19

2

Ега ти и тъпия коментар!

Добави коментар

Водещи новини