Бончеви: Много e съмнителна фондацията "Утре за всеки"

share

"Полицията знаеше, че парите за откупа на Камелия Бончева ще бъдат внесени не по собствено желание, а под заплаха във фондация."

Това каза в интервю за "Факторът Кошлуков" по ТВ 7 Ангел Бончев. Той поясни, че всичко се е следяло от експерти и служители на реда. Бончев уточни, че дори е имало психолог с него, който го е съветвал по какъв начин да се проведат преговорите за освобождаването на съпругата му.

Камелия Бончева от своя страна поясни, че дори и ДАНС не са открили нарушения във фондацията "Утре за всеки".

Ангел Бончев разказа как и кога е внесъл парите във фондацията, а съпругата му припомни, че дори има документирано от телевизия как са предадени парите. Той уточни, че дори е получил sms, в който се казва в коя телевизия има реклама на фондацията "Утре за всеки" и тази телевизия трябва да заснеме предаването на исканата сума.

"Цяла България знаеше, че мен ме охраняваха 300 полицаи, когато носех подкупа за Ангел, а ме отвлякоха за 20 дена", каза Камелия. Според съпругът й въпросният случай е прецедент.

Камелия и Ангел Бончеви заявиха, че има много съмнителни неща в цялата история. Бончев разказа още, че три пъти е тръгвал на акция с полицаите, докато Камелия е била в плен, но в последния момент винаги някой висш кадър се е обаждал и е спирал акцията.

Водещи новини

Още новини