Васа Ганчева ще съди Иван и Андрей

Булфото
share

„Откъде да знам, че те са продуценти на предаването „Съдебен спор"? Признавам собствения си гаф, но не съм виновна", каза Ганчева, която бе уловена със скрита камера да уговоря подкуп за положителни статии за предаването „Съдебен спор".

Всъщност това е уговорка за хонорар, обясни Ганчева в предаването „Карбовски директно" на Нова телевизия. „Сбърках пред себе си, но не съм нарушила нито закона, нито обществените порядки. Няма на кого да се извинявам", категорична е зорката наблюдателка на ТВ-ефира.

„Заработвам си парите честно с труда си. Навсякъде, където участвам, искам хонорар", каза телевизионният критик, която е в открит конфликт с двамата водещи. „Те се нарамиха с отвратителна мисия да блудстват с народа, което не одобрявам", каза Ганчева и не пропусна определението „хлебарки", което дава на Иван и Андрей. Коментаторката се оплака, че многократно е била обиждана от двата водещи в най-различни предавания.

Ганчева смята да ги съди, тъй като нямат право да я снимат с камера без знанието й, както и да я склоняват към вземане на подкуп.

Водещи новини

Още новини