Капка: Ако не възродим Атака, ще направим нещо ново

share

Димитър и Мариела Стоянови, заедно с Капка Георгиева и кръстеното на нея тяхно бебе, осъществиха първата си семейна тв изява.

В предаването на Лора Крумова по БТВ "Тази неделя" те се похвалиха, че живеят щастливо и си помагат в гледането на малката Капка.
Освен за семейна идилия, те засегнаха и болезнената тема - какво се случва с напуснатата от тях партия "Атака" и какви са бъдещите им планове. Като изразител на семейната позиция се прояви Капка Георгиева.

"Преди години станахме родители на партия, която, подобно на бебе, заживя свой живот. Ние сме изключително загрижени за нея и се надяваме, че в нея е останал първоначалният плам", започна тя. След като репортерката намеси в разговора името на председателя на партията Волен Сидеров, който по документи все още е съпруг на Капка и доведен баща на Димитър Стоянов, Капка Георгиев уточни:

"Ще си водим нашата битка, нека той си води своята. Смятам, че правотата ще победи. Ако въпреки всичко не успеем да възродим "Атака", ще направим нещо ново. Въпрос на подробности е дали името ще бъде "Атака"."

Водещи новини

Още новини