Ути Бъчваров направи брънч за 20 години в българския ефир (снимки+видео)

Novini.bg
share

Ути организира вкусен брънч* по случай 20-годишнината си в българския ефир, предаде репортер на Novini.bg

Събитието започна в 11 ч. в парка на Военната академия „Г.С. Раковски“ в София. Любителите на вкусната храна и феновете на Ути се събраха край беседката на Фердинанд. Събитието уважиха много гости, сред които Валентин Михов, Христо Мутафчиев, Йоана Драгнева и др.

Организаторите на събитието от Fi Bank са подготвили и детски кът, музей на открито и много други изненади за присъстващите. Те ще могат да се наслаждават както на готвеното на кулинарния спец, така и музиката и сладките разговори.

Предаването "Вкусно" излиза в ефира на БНТ през 1996, без конкуренция, превръщайки се в тотален лидер. Самият Ути Бъчваров пък става любимец на българския зрител и емблема на кулинарните формати до днешния ден.

От 20 години той е символ на любителското готвене от екрана и неизменна част от програмата на БНТ и е представил хиляди рецепти, променял няколко формата и визии на шоуто си, което се развива постепенно, но никога не сменяло лицето си – водещият Ути Бъчваров.

*Бранч или брънч (също: закуска-обяд, предобяд, на английски: Brunch) е комбинация от късна закуска и ранен обяд. Думата е английски неологизъм, образувана от сливането на английските думи за закуска и обяд „breakfast“ и „lunch“. Терминът възниква като жаргонна дума на британските студенти около 1896 г.

Водещи новини

Още новини